Heatsavr de vloeibare zwembadafdekking 
Hoe het werktReferentiesMaatschappelijk Verantwoord OndernemenContact
Wij besparen met Heatsavr

Energiebesparing binnenzwembad

 

Binnenbaden staan er om bekend erg veel energie te verbruiken. De voornaamste reden voor dit hoge energieverbruik is de verdamping van zwembadwater. Met Heatsavr de vloeibare zwembadafdekking wordt de verdamping van zwembadwater met 50% geremd. Zo wordt er direct op waterverwarming bespaart en is de zwemruimte minder vochtig wat betekend dat er minder geventileerd hoeft te worden, het mes snijdt aan twee kanten. Hieronder enkele voordelen van Heatsavr:

 

  • Heatsavr bespaart op zwembadverwarming
  • Heatsavr bespaart op luchtbehandeling
  • Heatsavr bespaart op stookkosten
  • Heatsavr zorgt voor een beter beheersbare RV
  • Heatsavr is onzichtbaar en volledig veilig
  • Heatsavr werkt op elk zwembad, met of zonder overloopgoot

 

Heatsavr de vloeibare zwembad afdekking is een bewezen methode om energie te besparen. Het product is al meer dan 20 jaar een internationaal succes en uitgebreid gecontroleerd en getest door erkende derde partijen.

 

Hanze University quote

 


 

"We gebruiken ook dit jaar weer Heatsavr in het Boerhaavebad en de Houtvaart. Vooral in het recreatiebad is het effect spectaculair zichtbaar. Veel minder beslagen ramen bij de whirlpools en geen of veel minder stoomwolken in het uitzwembadje. (...) 

Wat betreft de Houtvaart (buitenbad) zijn de resultaten ook goed. In het verleden waren we de overdag opgebouwde temperaturen 's nachts weer kwijt. Vorig seizoen en dit seizoen zijn we af van de temperatuur schommelingen."


- W. Honhof, technische dienst SRO Zwembaden Haarlem 
(opent PDF) 

 


 

Energiebesparing Sportfondsen quote 

Sinds enige tijd gebruiken wij Heatsavr op ons zwembad. Toen onlangs de zwembadruimte ineens helemaal nat was wisten we dat er iets niet goed was met de Heatsavr installatie. Het systeem bleek inderdaad even niet gewerkt te hebben, wat direct door de leverancier kosteloos werd opgelost. Het vochtgehalte ging direct weer naar beneden. Het werkt uitstekend. 


- Klaas, technische dienst Fletcher hotel Zeegserduinen  

 


 

 

Lees hier nog meer sprekende referenties!

 


 

 

Energiebesparing buitenbaden